[b][b][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
كان عندى ذكر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كبييييييييييير
قمت قسمته وعملت نصه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
والنص التانى سلقته عادى
ليوم تانى
المهم ندخل على الطريقة
بسم الله
دى صورته بعد ما نقعته فى ماء وليمون
وبعد كده غسلته بخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده هنعمل فتحات فيه بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فتحات فى كل حته علشان يتشرب من التتبيلة والصوص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونجيب الخل وندهنه بيه ونجيب كمان الحاجات دى
دقيق
ملح
فلفل
زعتر
روز مارى
ونلخبطهم وندهن البطة بيها من كل حته ومن جوة كمان
وبعدين نجيب بصله وجزرتين وبرتقالة بلدى
ونقطع كل صنف شرايح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنجيب حلة ونحط فيها زيت او زبدة حسب الموجود
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد الزيت مايدفى هنحط البصلة الاول تدبل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده نحط الجزر ونسيبه دقيقتين وبعده البرتقال
ونتبلهم بملح وفلفل وزعتر وروز مارى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونضيف ليهم صويا صوص وعصير برتقال
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونسيبهم على النار ونجيب طاسة تيفال او صينية وندهنها زيت
او لو فى شواية برضه تنفع
ونسخنها كويس ونحط البط عليها علشان نعمله صدمة ونقفل المسام بتاعته
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونفضل نقلب فيه لحد ما نطلع باللون ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
على ما نخلص الخطوة دى هيكون الخليط بتاعنا جاهز وعمل صوص خطير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنحشى البطة بيه
ونكون مجهزين صينية فرن ونحط فيها الحاجات دى
بصل - كرات-كرفس-برتقال-جزر-ونقطعهم كلهم ونتبلهم زى اللى فات بالظبط
ونحط البطة بعد ما حشيناها عليهم
وكمان نسقيهم بشوية شوربة
ونغطيهم بورق فويل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هندخلهم على طول فرن حامى ونقفل عليهم
وكل شوية نختبر السوا بتاعهم
واول ما البطة تستوى هنكشف الفويل
ونحطها تحت الشواية لحد ما نحصل على اللون الجميل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنحطها فى طبق التقديم حواليها الحشو والصوص
وبألف هنا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أتمنى الوصفة تكون عجبتكم
وإلى اللقاء فى وصفة قادمة[/b][/b]
كان عندى ذكر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كبييييييييييير
قمت قسمته وعملت نصه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
والنص التانى سلقته عادى
ليوم تانى
المهم ندخل على الطريقة
بسم الله
دى صورته بعد ما نقعته فى ماء وليمون
وبعد كده غسلته بخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده هنعمل فتحات فيه بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فتحات فى كل حته علشان يتشرب من التتبيلة والصوص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونجيب الخل وندهنه بيه ونجيب كمان الحاجات دى
دقيق
ملح
فلفل
زعتر
روز مارى
ونلخبطهم وندهن البطة بيها من كل حته ومن جوة كمان
وبعدين نجيب بصله وجزرتين وبرتقالة بلدى
ونقطع كل صنف شرايح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنجيب حلة ونحط فيها زيت او زبدة حسب الموجود
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد الزيت مايدفى هنحط البصلة الاول تدبل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده نحط الجزر ونسيبه دقيقتين وبعده البرتقال
ونتبلهم بملح وفلفل وزعتر وروز مارى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونضيف ليهم صويا صوص وعصير برتقال
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونسيبهم على النار ونجيب طاسة تيفال او صينية وندهنها زيت
او لو فى شواية برضه تنفع
ونسخنها كويس ونحط البط عليها علشان نعمله صدمة ونقفل المسام بتاعته
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونفضل نقلب فيه لحد ما نطلع باللون ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
على ما نخلص الخطوة دى هيكون الخليط بتاعنا جاهز وعمل صوص خطير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنحشى البطة بيه
ونكون مجهزين صينية فرن ونحط فيها الحاجات دى
بصل - كرات-كرفس-برتقال-جزر-ونقطعهم كلهم ونتبلهم زى اللى فات بالظبط
ونحط البطة بعد ما حشيناها عليهم
وكمان نسقيهم بشوية شوربة
ونغطيهم بورق فويل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هندخلهم على طول فرن حامى ونقفل عليهم
وكل شوية نختبر السوا بتاعهم
واول ما البطة تستوى هنكشف الفويل
ونحطها تحت الشواية لحد ما نحصل على اللون الجميل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنحطها فى طبق التقديم حواليها الحشو والصوص
وبألف هنا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أتمنى الوصفة تكون عجبتكم
وإلى اللقاء فى وصفة قادمة[/b][/b]
الإثنين يوليو 27, 2020 10:53 am من طرف الدكتور شديد
» شعيد وابن شهيد
الإثنين يوليو 27, 2020 10:18 am من طرف الدكتور شديد
» رباعيات في الخاطر
الإثنين يوليو 27, 2020 10:16 am من طرف الدكتور شديد
» احوالك يا بلد
الإثنين يوليو 27, 2020 10:15 am من طرف الدكتور شديد
» الله ما عارف
الإثنين يوليو 27, 2020 10:04 am من طرف الدكتور شديد
» امسك امسك
الإثنين يوليو 27, 2020 9:54 am من طرف الدكتور شديد
» ادينا ماشين
الإثنين يوليو 27, 2020 9:50 am من طرف الدكتور شديد
» اة منك يا دنيا
الإثنين يوليو 27, 2020 9:48 am من طرف الدكتور شديد
» ماتلومنيش يا صاحبي
الإثنين يوليو 27, 2020 9:38 am من طرف الدكتور شديد